Högtryck på Liljeholmstorget under invigningen

Wow. Slitet ord kanske. Men WOW vilket tryck det var på Liljeholmstorgets invigning torsdagen den 22 oktober 2009. När gallerian slog upp portarna kl 10 vällde det in entusiastiska och förväntansfulla människor och snart var det långa köer utanför butikerna, som verkligen laddat upp med feta invigningserbjudanden.

Från scen underhöll radioprofilen och rockstjärnan Anton Körberg med ”Radio Liljeholmstorget”. Det bjöds på musik, tävlingar, gäster i studion och liveframträdanden av lokala band som Lowood, Örnsberg, Nils Bergs trio och Elias från the Wizzkids. Fyra olika stilar och fyra riktigt spännande up and coming-band. Kolla gärna in dem på deras myspace-sidor.

Klockan tolv fattade Citycons (centrumägarens) stolte VD Ulf Attebrant micken och lämnade sedan över till Stockholms miljö- och trafikborgarråd, Ulla Hamilton, som invigningstalade. Hon pratade sig varm om Liljeholmstorgets mijlösatsning, som ligger helt i linje med att Stockholm Stad har utsetts till Europas miljöhuvudstad 2010. Läs mer på Ulla Hamiltons blogg .

Uppe på scenen satt också en snubbe i långt skägg och twittrade ut butikernas alla öppningserbjudanden och andra saker som hände under dagen och eftermiddagen. Dessa meddelanden exponerades på en TV-skärm, som Expertbutiken var snälla och lånade ut, på liljeholmstorget.se, för alla som följer Liljeholmstorget på twitter och för dem som söker på Liljeholmstorget på t ex tweetdeck eller tweetie. Följ Liljeholmstorget på twitter du också!

/Jens (snubben i det långa skägget)

invigningen 2

invigningen 4

Tags: ,

Leave a comment