Jordbävningskatastrofen i Haiti – Vad kan du göra?

Ni liksom vi har nog inte undgått att missa att Haiti, ett av världens fattigaste länder, drabbats av en jätte katastrof där så mycket som 200 000 människor kan ha omkommit och flera miljoner människor är drabbade. Förödelsen är extrem och behoven är enorma. Haiti behöver allt ekonomiskt stöd som finns. Av den anledningen var det också självklart för oss att säga JA när Röda Korset kontaktade oss och frågade om de hade möjlighet att stå i gallerian och samla in pengar till de jordbävningsdrabbade i Haiti.

I många delar av Sverige har katastrofinsamlarna mött  massor av givmilda människor som velat bidra med det som de kunnat till insamlingen. Hoppas därför att gensvaret hos oss på Liljeholmstorget har varit lika stort.

Sverige är det tredje störst givmilda landet enligt en lista över hur mycket världens länder bidrar med. Det kan vi känna oss stolta över.

Har man inte stött på en insamlare här hos oss på Liljeholmstorget eller någon annanstans så kanske det kan vara lite svårt att veta vad man ska göra och vart man kan vända sig för att hjälpa till. Här kommer lite tips från oss på hur man kan skänka pengar på annat sätt. Ditt stöd gör skillnad!

Ge en gåva online! http://www2.redcross.se/newrkweb/webforms.nsf/internetpaypriv?openform

Skänk genom en sms insamling ledd av Tv4! http://www.tv4.se/1.1439731 

Företagsgåva?

Bli frivillig och hjälp till med din arbetskraft! Läs mer på www.redcross.se.

 

 

Hälsningar,

Liljeholmstorget

Tags: , , , ,

Leave a comment