Nystart?

“Jag måste börja träna” brukar vara ett av de vanligaste nyårslöftena förutom att man ska sluta röka, snusa eller äta nyttigare.

De allra flesta vill träna men hittar på ursäkter att inte göra det. Antingen är man lite krasslig, har för mycket att göra på jobbet, måste hämta barnen på dagis, ska iväg och träffa vänner eller så orkar man inte just den dagen. Oftast tycker man inte att det är särskilt jobbigt att träna utan tvärtom tycker man att det är riktigt skönt. Det är därför dags att hålla sina nyårslöften och köra igång.

På Liljeholmstorget finns ett alldeles nybyggt SATS som erbjuder ett stort utbud av gruppträning och styrke- och konditionsmaskiner. Det finns alltså något för alla. Hit kan du springa in efter jobbet, innan jobbet, på lunchen, efter shopping, ja du bestämmer.

De flesta blir peppade av nya snygga träningskläder. Förutom att SATS säljer en hel del kläder själv har Intersport massvis av träningskläder att välja på. Efter ett besök hos dem finns det ingen anledningen att skämmas på gymmet.

Nu har du träningskläder, ett utmärkt gym och kan med gott samvete njuta av livets onyttigheter. Vad väntar du på?

// Liljeholmstorget

Advertisements

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: